Design contest

, ,

JAC DESIGN CONTEST !

Ben jij creatief en wil je jouw portfolio uitbreiden? Zou jij het leuk vinden om jouw vette ontwerp gedrukt te krijgen en door de hele gemeente te zien hangen? Dan hebben wij voor jou een mooi aanbod: de JAC is op zoek naar een mooi ontwerp waarop het JAC logo duidelijk zichtbaar is zodat we meer naamsbekendheid krijgen. We schakelen jou dus in om ons promotiemateriaal te ontwerpen! Jouw ontwerp wordt gedrukt op vlaggen, flyers, posters, komt op de site en ook je eigen signatuur kun je er op kwijt: staat goed in je portfolio toch?! Het moet dus opvallen, uitstralen en vernieuwen! Stuur je inzending in vóór 20 augustus en uit alle ingezonden ontwerpen kiezen wij de beste. De eerste vijf inzendingen krijgen hoe dan ook al een leuk cadeau!

De JAC trekt deze actie niet alleen want we krijgen hulp van de Rabobank! Zij zullen namelijk de kosten voor de drukkerij betalen! De jury zal daarom bestaan uit leden van de Rabobank Jongerenraad en de voltallige JAC. De drie beste ontwerpen zullen worden uitgenodigd voor de vergadering van augustus om hun ontwerp te pitchen. De jury zal daarna de winnaar kiezen. We zullen ook zorgen voor een 2de en 3de prijs!

De winnaar zal worden beloond met het volgende:
– Jouw inzending zal officieel gedrukt worden en door de hele gemeente komen te hangen
– Het staat goed in je portfolio!
– Je zult genoemd worden in alle media van de Ronde Venen!
– Je wordt genoemd in de Dichterbij, het ledenmagazine van de Rabobank dat door ruim 12.000 Rabobankleden wordt gelezen; betere reclame voor jou als ontwerper is er niet!
– De JAC zal je aanbevelen als vormgever/ ontwerper
– De winnaar mag een dag meelopen bij de Handling Company Mijdrecht, waar hij/zij een eigen pakje kauwgom mag ontwerpen. Dit wordt voorafgegaan met een lunch, een briefing en een creatieve brainstormsessie. Natuurlijk krijgt de winnaar aan het eind van de dag een aardige voorraad van deze unieke pakjes mee naar huis!

Nog even op een rijtje waar je inzending aan moet voldoen:
– je inzending moet geschikt zijn als promotiemateriaal voor de JAC
– in één oogopslag moet duidelijk zijn wie wij zijn, wat wij voor jongeren kunnen doen en hoe men met ons in contact kan komen (de informatie hiervoor kun je vinden op onze website)
– het JAC-logo moet erin verwerkt zijn (deze kun je downloaden van onze website in pdf of AI bestand)
– het mag geen politieke voorkeur uitstralen
– het mag niet beledigend / discriminerend zijn op welke manier dan ook
– het moet jouw ontwerp zijn!

Voor vragen over deze actie, aanlevering van ons logo (in AI, PDF of JPEG), inzendingen / opmerkingen of vragen kun je mailen naar: info@jac-derondevenen.nl.

We hebben er zin in en hopen op veel creativiteit en inzendingen.

DOWNLOAD HIER DE BENODIGDE BESTANDEN

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.