FRIZZ Feest groot succes!

, ,

Afgelopen vrijdag 16 februari werd in het ’t Oude Parochiehuis in Mijdrecht voor de tweede keer het FRIZZ feest gehouden voor kinderen tussen 12 en 15 jaar, en het was wederom enorm gezellig. Het feest is georganiseerd omdat er binnen De Ronde Venen zeer beperkte uitgaansgelegenheden zijn voor de jeugd. Wij van de Jongeren Advies Commissie (JAC) hebben daarom dit burgerinitiatief ondersteund met het regelen van een subsidie vanuit de gemeente, het zoeken naar sponsoren en het geven van advies over hoe het feest een succes kon worden. Daarnaast zijn wij tijdens het feest ook aanwezig geweest als crew om een handje te helpen en de sfeer op te zwepen. Wij als JAC vinden het belangrijk om dit soort feesten te houden, omdat de jeugd zo leuke nieuwe ervaringen kan opdoen en nieuwe vrienden kan maken.

Wij willen graag ’t Oude Parochiehuis, tuincentrum Rijdes, drukkerij Just Inspired, HEMA, MZ beveiliging, Haarmode Lydia en  PAR-AV Licht- en Geluidsservice bedanken voor de sponsoring en de hulp op de avond zelf!

Wij vonden het ontzettend leuk om te helpen bij de organisatie van dit evenement. Heeft u ook een idee om iets leuks te doen voor de jeugd? Neemt contact op met de JAC en wij werken heel graag met u samen om dit te realiseren. E-mail: jac@derondevenen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.