Estafetteproject

Op maandag 4 april jl. heeft de JAC een bijeenkomst bijgewoond over het estafetteproject. Het estafetteproject zijn twee nieuwbouwprojecten die plaats gaan vinden op de huidige locaties van sv Argon voetbal en CSW. Beide sportclubs vertrekken naar ‘de Driehoek’ waar gezamelijk gebruik wordt gemaakt van een nieuwe sportaccommodatie.

Met het oog op de aanstormende vergrijzing wil de gemeente De Ronde Venen zorgen voor voldoende zorg- en welzijnvoorzieningen. Op dit moment zijn de wijken rondom sv Argon en CSW onvoldoende uitgerust om in de toekomstige behoeften te voorzien.

Tijdens de bijeenkomst van 4 april zijn de plannen gepresenteerd over de woonzorggebieden. Deze gebieden zullen in alle behoefte van de vergrijzende bevolking voldoen. Aanvullend op de plannen van het Estafetteproject is er een korte presentatie gegeven door de wethouder van gemeente Middelburg. In gemeente Middelburg hebben ze de gehele procedure die nu speelt in De Ronde Venen succesvol afgerond en een aantal nieuwe woonzorggebieden ontwikkeld.

Voor meer informatie over het Estafetteproject kun je kijken op de website www.estafetteproject.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.