Onderzoek speel- en chillplekken

Speelplek op de hoek Gruttolaan/Snippenlaan die pas gerenoveerd is. Bron: https://www.replay-speeltoestellen.nl/speeltuin-voor-gemeente-de-ronde-venen

Het goede doel Jantje Beton maakt zich zorgen over plekken in de openbare ruimte die voor kinderen en jongeren bedoeld zijn. Je kunt hierbij denken aan een speeltuin, hangplek of sportveldje. Jantje Beton ziet namelijk dat er vaak erg weinig plekken zijn voor deze doelgroep, dat er bijna niemand komt naar deze ingerichte locaties of dat wanneer kinderen of jongeren op zo’n plek zijn, ze weggestuurd worden.

Jantje Beton wil daarom de ontmoet-, speel- en sportkansen verbeteren voor kinderen en jongeren door deze openbare plekken te verbeteren, aan te passen of ergens anders te laten komen.

En daarvoor hebben ze jouw hulp nodig!

Voordat Jantje Beton (nieuwe) plek(ken) wil maken, willen zij eerst weten wat de kinderen en jongeren van gemeente De Ronde Venen vinden van de huidige speel- en chillplekken. Wanneer dit in kaart is gebracht, zullen zij met plannen komen. Daarom is onderstaande enquete gemaakt door OBB speelruimtespecialisten.

Informatie over de enquete

De enquete is bedoeld voor kinderen en jongeren tussen de 10 en 25 jaar. Het maakt niet uit waar je op school zit (als je dat nog zit), want de enquete gaat over jouw woonplaats. De enquete is volledig anoniem. Aan het einde van de vragenlijst, welke ongeveer 5 minuten duurt, kan je wel je e-mailadres opgeven. Zo kan je op de hoogte gehouden worden over het onderzoek en uitgenodigd worden voor een tweede enquete over dit onderwerp. Voor verdere vragen over de enquete kan je jongerenonderzoek@obb-ingenieurs.nl mailen.

Help jij ook mee? De enquête kan je via deze link invullen:

https://app.maptionnaire.com/nl/9579/

Alvast bedankt voor je hulp!

Jantje Beton stopt nooit met spelen!

Bron: https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/11/27/jantje-beton-collecte-2020-staat-in-de-startblokken/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.